• Short title article: Video

Dječak Ibrahim Mahalbašić iz Novog Travnika ima 15 g., tročlana obitelji prima 31 KM dječjeg doplatka.

Dječaku Ibrahimu Mahalbašiću iz sela Margetići kod Novog Travnika ispunila se jedina želja koju je imao, a priča o ispunjenju dječačkoga sna objavljena je na YouTube kanalu Srednja Bosna danas.

Ibrahim je, naime, dobio traktor kojim će obrađivati zemlju i tako zaraditi novac za svoju obitelj. Ovaj 15-godišnjak ostao je bez oca prije deset godina. Živi s majkom i sestrom, prenosi faktor.ba. Traktor je stigao zahvaljujući dobrim ljudima.

 

Nemaju nikakvih primanja osim dječjeg doplatka od 31 konvertibilnu marku. Majka ne radi, a žive od onoga što Ibrahim uspije zaraditi na dnevnicu. Obrađuje zemlju, kosi, cijepa drva...

- Ibrahim Mahalbašić iz Margetića kod Novog Travnika dobio je, neočekivano, traktor. Popularni Tomo Vinković od danas je u Ibrahimovu vlasništvu. Napokon može zarađivati za život novac kako bi uzdržavao svoju obitelj jer je jako mali ostao bez oca. Uz traktor, dobio je i prikolicu i plug, a uskoro će doći i freza. Ibrahim je iznenađen ovim darom kojim smo ga iznenadili na treći dan Bajrama - stoji u opisu videa koji je objavljen na YouTube kanalu Srednja Bosna danas.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok