• Short title article: Od ponedjeljka svježije

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežito sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 39°C.

U subotu, 26. kolovoza  se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežito sunčano i vruće. Vjetar slab većinom južnog i jugozapadnog smjera. U istočnim i sjevernim područjima Bosne vjetar istočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 40°C, prenosi N1.

U nedjelju, 27. kolovoza, će u Bosni i Hercegovini biti pretežito sunčano i vruće. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 40°C.

U ponedjeljak, 28. kolovoza, u poslijepodnevnim i večernjim satima jači pljuskovi praćeni grmljavinom se očekuju na području Krajine, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera.

U sjevernim područjima Bosne vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 21°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 38°C.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok