• Short title article: Gotovo da nema promjena

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Tijekom poslijepodneva slabi lokalni pljuskovi su mogući u istočnim i jugoistočnim područjima Bosne i na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar slab u Hercegovini i na zapadu Bosne, jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 19 do 25, na jugu do 28 °C.

U petak, 6. listopada, bit će pretežito oblačno vrijeme uz postupno razvedravanje poslijepodne. Vjetar slab, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 25, na jugu do 28 °C.

U subotu, 7. listopada, bit će pretežito sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 17, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 °C.

U nedjelju, 8. listopada, bit će pretežito oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren, veći dio dana, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 24 do 30 °C.

U ponedjeljak, 9. listopada, jutro će biti pretežito oblačno, uz postupno razvedravanje tijekom dana. Vjetar slab, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok