Osim velike gužve koja se stvarala na ulazu na koncert Severine i Saše Matića u petak navečer u sklopu Rujanfesta, gužvovito je bilo i u VIP loži.

Naime, bivša Miss Hrvatske Anica Kovač ozbiljno se posvađala, a navodno čak i fizički obračunala sa zaštitarom zbog čega je privedena u policijsku stanicu.

Dvije verzije priče

“Nemam komentara na taj događaj. Sve što sam imala za reći, rekla sam policiji”, jedino je što nam je poručila. Pored Anice, priveden je i sin generala Čermaka, Hrvoje, i s njim još dva muškarca. O nemilom događaju postoje dvije verzije priče. Prva u korist zaštitara, a druga u Aničinu korist. Navodno je lijepa Hercegovka pokušala pomaknuti ogradu VIP lože što joj zaštitar nije dozvolio, pa ga je ona izvrijeđala i uhvatila rukama za odjeću.

Sve zbog VIP ulaznice

U prepirku su se umiješali trojica muškaraca i fizički napali zaštitara kojem su pomogli kolege i pozvali policiju. Druga pak verzija kaže kako je Anica odmaknula ogradu kako bi kćer bez VIP ulaznice uvela u ložu i izvukla je iz gužve. Pokušala je razgovarati sa zaštitarom, ali on se oglušio na njezine molbe, te ju je izvrijeđao i uhvatio za nadlakticu, a ona njega odgurnula. Čermak joj je potom priskočio u pomoć, a kad su se umiješala još dva muškarca i ostali zaštitari, navodno je dobio i udarac šakom u glavu. Upućeni tvrde kako je na Rujanfestu bila velika gužva te kako bi, da je zaštitar pustio Aničinu kćer, za njom nahrlila rijeka ljudi. Tko god poznaje Anicu, zna da je pomalo eksplozivna, a zaštitar je s druge strane naprosto morao raditi svoj posao…

Jutarnji.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok