• Short title article: Domišljato

Majka 11-ero djece Joanne O'Rourke na TikToku je objavila svoj trik za pranje rublja za koji se kune da joj pomaže održavati dječje bijele majice i košulje bijelima.

"Budući da u školi trebaju biti u bijelim majicama, na kraju tjedna imam veliku košaru punu bijelog rublja", objasnila je na svom profilu @orourkesmaddnesandmayhem.

"Znam da mnogi ljudi bijele majice stavljaju da se namaču, no ja ih sve ubacim u veš mašinu", pokazala je u videu pa u perilicu dodala jednu kapsulu za pranje rublja, mjericu Vanisha za bijelu odjeću i malo omekšivača za rublje.

"Sada pustim da to perilica pere samo 15-ak minuta, dok se odjeća nasapuna i zapjeni, a onda ju pauziram i ostavim tako sve do sutra", rekla je Joanne.

"To je zapravo kao cjelonoćno namakanje, a u nedjelju kad ustanem, upalim da se pranje nastavi".

Njen je video savjet brzo postao viralan i preplavljen komentarima, no dok su ga mnogi hvalili, neki su i upozorili na troškove računa za struju i opasnost ostavljanja perilice rublja uključene preko noći.

"Volio bih da sam to znala prije mnogo godina, dok su moja djeca išla u školu!" napisala je jedna žena.

"Ovo je genijalno, svakako ću isprobati kod idućeg pranja bijelog veša", dodala je druga, no neki nisu bili uvjereni da je ideja tako dobra.

"Upaljena veš mašina može izazvati požar u kući!", upozorio je jedan pratitelj.

"A i račun za struju vam raste!", dodao je drugi, a prenio The Sun.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok