• Short title article: Isti brojevi godinama

Jedan Australac čak je dva puta u istom tjednu osvojio jackpot zato što je zbog svađe sa ženom odlučio uplatiti dva listića.

Par iz Daptoa, južno od Wollongonga, osvojio je dva milijuna dolara nakon što je muškarac prvo uplatio jedan listić, ali i identični listić za svoju suprugu, pa su tako oboje osvojili po milijun dolara.

Sve je započelo tako što je suprug zaboravio prošli tjedan uplatiti listić, a to je naljutilo njegovu suprugu. Zbog toga je kupio dva listića s istim brojevima koje je njegova supruga koristila desetljećima.

"Supruga gotovo tri desetljeća igra iste brojeve i uvijek je govorila da će oni jednog dana biti izvučeni", ispričao je, a to se i dogodilo nakon što je supruga u utorak provjerila listiće i otkrila da su dobili na jednom listiću. Nije znala da je njezin suprug kupio još jedan identičan listić.

"Kada smo shvatili da smo osvojili milijun dolara na jednom listiću, pomislio sam da joj trebam reći i za drugi identični listić", rekao je te dodao da je supruga zamalo pala u nesvijest nakon što je joj otkrio da postoji još jedan dobitni listić, piše Daily Mail. Prenosi Dnevnik.hr.

Dobitak su odlučili proslaviti s obitelji, a otkrili su da će novcem pomoći obitelji te otići na duži odmor. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok