Predsjednik HNS-a Davor Šuker danas je službeno objavio novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

- Od utakmice s Ukrajinom ne znam što se desilo, ali ne bi javno sve otvarao. Ono što je najvažnije je da damo povjerenje maksimalno i da imamo opciju da uđemo u play off. Za to vrijedi izginuti. Trebamo zaželjeti ogromnu sreću gospodinu Zlatku Daliću - rekao je Šuker pa nastavio:

- Uzeli smo 12 bodova od četiri... Analizirali smo sve utakmice i shvatili da nam nešto fali. Zato smo se odlučili za promjenu. Članovi izvršnog odbora donijeli su jednoglasnu odluku. Kada ovako gledamo, Ukrajina je favorit na papiru, ali vjerujemo da će netko od naših igrača eksplodirati i zabiti.

- Uvijek smo odgovorni mi, uvijek je netko kriv, ali trebamo završiti kvalifikacije pa donijeti mjere ili odluke. Bliže se izbori pa ćemo vidjeti kako će se glasovati i vidjeti što je najvažnije. imamo ovaj šok terapiju i vjerujem da će nam se sreća malo osmjehnuti i da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom. (24sata.hr)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok