Zdravko Mamić oglasio se na svome facebooku prvi put nakon što je prošloga tjedna napadnut u Tomislavgradu. Objavio je fotografije rane uz zahvalu svima koji su ga podržali.

Dramatičnu objavu posvetio je svim svojim obožavateljima i strpljivom osoblju bolnice u kojoj je boravio, a patetični status oduševio je njegove vjerne pratitelje. Piše Slobodna Dalmacija.

"Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želio bih zahvaliti svojoj obitelji na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vrijeme pokušaja ubojstva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživjela izniman strah na mjestu gdje je preminuo moj otac i gdje se svi skupa dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen.

Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb. Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku.

Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju. Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.

Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači.", konačno je zaključio.

 

Uslijedila je, kao i obično, oduševljena masa komentara njegovih pratitelja koji su toliko brižni da graniče s blagom opsesijom. Svojemu su idolu zaželjeli brz oporavak i poručili mu da se 'ne da'.

"Drži se Zdravko. Ne može ti nitko ništa, jači si od sudbine!"

"Samo jako nema predaje!!! Što te ne ubije samo te ojača!!!i daje razlog da se vratiš jači i bolji kao i kvalitetniji i konkretniji da se napravi još vise i kvalitetnije!!!nek puknu dušmani...!!!ajno samo jakooooo Maminjoooo!!!!", bodre ga njegovi vječni fanovi.

No, neki su se priupitali koliko je rana zapravo 'ozbiljna', pa se jedan pratitelj i našalio komentarom: "Zdravko, kralju, ubola te pčela!"

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u