Nažalost, nema vijesti - pomalo razočarano konstatirao je glasnogovornik policije Tuttlingena, prenosi NRWZ.

U jugozapadnoj Njemačkoj još uvijek traje velika potraga za Draženom Dakićem, ubojicom vlastitog sina, partnera njegove bivše žene i još jednog muškarca.

Stravičan zločin počinio je sinoć i od tada mu se gubi svaki trag. Njemačka policija bila je uvjerena da će ga pronaći u šumi pokraj mjesta Herrenzimmerna, ali čini se da je ta pretpostavka bila kriva. Kraj šume pronađen je automobil s kojim je pobjegao i policija je odmah sve svoje snage usmjerila na to područje. Čak je dobila pojačanje od 250 policajaca iz drugih krajeva Njemačke, ali za sada to nije pomoglo...

- Sve smo pregledali, svaki kutak šume. Nema ga nigdje - rekao je razočarani glasnogovornik dodavši da im je noć u ovom trenutku najveći protivnik.

- Bit će ga izuzetno teško tražiti po mraku. I opasno! Pazite, on je čovjek koji u ovom trenutku nema što izgubiti... Kad ga pronađemo, živog ili mrtvog, odmah ćemo vas obavijestiti.

Policija je svjesna da ima posla s opasnim bjeguncem koji je ubojstvom vlastitog sina dokazao da je spreman na sve. NRWZ navodi da je Dakić bivši vojnik koji je ratovao u Hrvatskoj.

Poseban naglasak stavljen je na kontrolu granica sa Švicarskom, Francuskom i Austrijom. U pokrajini Bavarskoj policija je također u stupnju najveće pripravnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok