Bračni par navodnih kanibala iz Rusije, 35-godišnja Natalija Bakševa i njezin suprug Dmitri Bakšev ovih su dana privedeni, a ruska policija istražuje njezino priznanje da su ubili i pojeli više od 30 ljudi, piše Metro.

Dijelovi tijela njihovih žrtava pronađeni su u hladnjaku, zamrzivaču i drugim sobama u njihovu domu u hostelu u vojnoj akademiji u Krasnodaru na jugu Rusije. Jedna od žrtava bila je 35-godišnja konobarica Elena Vašrušev koja je živjela blizu bračnog para. Pretpostavlja se da je par žrtve za svoje brutalne seanse tražio preko internetskih stranica na kojima se obično traže ljubavni parovi.

Prodavala mesne pite

Njihovi susjedi rekli su da je Natalija, bivša medicinska sestra, prodavala mesne pite kako bi "podebljali" kućni budžet. Ruske novine Moskovsky Komsomolets pišu da je Natalija lokalnom restoranu nudila da ih opskrbljuje mesom te je tražila posao u kuhinji.

Vlasnik restorana prepričao je da je 2010. godine razgovarao s Natalijom te se ona raspitivala gdje nabavljaju meso i ribu i koliko je svježa. Odgovorio joj je da nabavljaju meso samo od dobavljača s certifikatom te smatra kako bi policija trebala istražiti gdje je Natalija nakon tog razgovora radila kao kuharica i je li i tamo pokušala "uvaliti" svoje "proizvode".

Prodavala ljudsko meso ruskim vojnicima

Vjeruje se da je prodavala ljudsko meso vojnicima na akademiji u kojoj je radila. Istražuje i tko je paru dopustio da godinama živi na području vojne akademije koju vodi rusko Ministarstvo obrane.

- Mi smo ozbiljna obrazovna institucija, a sada zbog pijanice čistača ulica i medicinske sestre u smo centru skandala - kazao je jedan zaposlenik akademije. Istragom se tek treba utvrditi je li par zaista ubio nekoliko desetaka ljudi. Nakon njihova uhićenja pronađeno je sedam veća s dijelovima tijela u njihovom hladnjaku i zamrzivaču.

- Pregledavajući fotografije, žena je prepoznala više od 30 žrtava koje su ubili i pojeli. U njihovom su domu pronađeni brojni mobiteli žrtava kao i snimke kako napraviti objed od ljudskog mesa - kazao je izvor iz ruske policije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok