Rana seksualnost je uzrok društvene patologije, a nju je zapadnom svijetu nametnuo pseudoznanstvenik Alfred Kinsey, koji je desetak godina u Americi bio jedna od najslavnijih osoba, začetnik tzv. seksualne revolucije, slavljen na naslovnici časopisa „Time“, kazala je dr. Judith Reisman na predstavljanju knjige „Seksualna sabotaža“ u dvorani Nadbiskupijskog ordinarijata u Splitu gdje je dočekana dugotrajnim pljeskom publike.

Dr. Reisman Kinseya je okarakterizirala kao „kriminalca i seksualnog psihopata koji ne može odoljeti masturbiranju, homoseksualca i biseksualca ovisnog o pornografiji zahvaljujući kojem je rapidno porastao broj svih vrsta seksualnog zlostavljanja, a najviše pedofilija“.

Kinsey je radeći tablice o spolnom ponašanju djece koja, po njemu, imaju potrebu za seksom još od dojenačke dobi, zlostavljao tu djecu. Proučavajući seksualno ponašanje djece mlađe od 12 godina, zabilježio je da je jedan četverogodišnjak imao 26 orgazama u 24 sata, iz čega zaključujem da je on mrcvario to dijete kojem, zbog svog eksperimenta, nije dao ni spavati – kazala je Reisman, koja u knjizi „Seksualna sabotaža“ tvrdi da je učenje Alfreda Kinseya, na čijim se postulatima temelji zdravstveni odgoj, a koji je, rekla je, nametnut i hrvatskom obrazovnom sustavu, dovelo do toga da se u školama u Americi i Europi uči kako je normalno da mala djeca odabiru seksualnog partnera po svojoj volji, iako je znanstveno dokazano da ljudski mozak nije zreo za takve odluke do 21 godine života.

Novinarka Karolina Vidović Krišto, koja je, kako je rečeno u najavi tribine, bila sankcionirana zbog svojih stavova na HRT-u, objasnila je što je dr. Reisman dovelo do toga da počne razotkrivati seksualnu sabotažu.

Njena je kći, nažalost, u desetoj godini života bila žrtva sustavnog seksualnog zlostavljanja od strane trinaestogodišnjeg dječaka iz susjedstva.

Judith je primijetila kako se povukla u sebe, da ne jede, da je bezvoljna, a onda joj se nakon nekoliko mjeseci povjerila. Kad je to prijavila policiji, saznala je da isti dječak seksualno zlostavlja i vlastitog brata.

Najviše ju je šokirala činjenica da se takvo ponašanje ne može podvesti pod kazneno djelo u nijednoj od američkih država, jer djeca, prema tumačenju Kinseya, imaju pravo odabrati partnera.

Zbog fizičkih i psihičkih posljedica zlostavljanja kojima je bila izložena, kći Judith Reisman preminula je u dvadesetoj godini života – kazala je Vidović Krišto.

Na tribini su govorili još i profesori Medicinskog fakulteta u Splitu Matko Marušić i Ivica Grković, policijski inspektor Thomas Hampson i teolog i filozof  dr. Ante Vučković.

Slobodna Dalmacija

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok