Engleski nogometaš Reece Thompson završio je u zatvoru nakon što je pretukao djevojku željeznom šipkom, prisiljavajući je da jede boju i razbijajući joj dva ogledala od glavu.

Ovaj 25-godišnjak djevojku je zlostavljao tri dana i slomio joj je vilicu. Ona je za Nottingham Crown Court izjavila da ju je Thompson, koji je igrao za North Ferriby United između 2016. i 2017., zlostavljao i ponižavao trljajući staklo u njezina leđa i prijeteći joj da će morati trčati gola niz ulicu. Imala je strašne modrice na tijelu, a lice je pocrnjelo nakon napada.

Za Lincolnshire Live je rekla: – Reece me je više puta udario. Udario me željeznom šipkom, slomio mi vilicu i razbio ogledalo od moju glavu – kazala je te dodala.

– Bili sam prisiljena lizati boju s poda, a onda mi je razbio drugo ogledalo od glavu – rekla je. – Kada je krenuo razbijati drugo ogledalo mislila sam da ću umrijeti i krenula sam vrištati. Rekla sam mu da prestane ili će me ubiti – dodaje nesretna djevojka.

Thompson se izjasnio krivim za oštećivanje imovine, napad koji je uzrokovao tjelesne ozljede i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Osuđen je na 40 mjeseci zatvora i 10 godina zabrana prilaska, prenosi Večernji.hr.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok