Sinoć je u Hrvatskoj došlo do incidenta u jednom kafiću u općini Biskupija pokraj Knina, navode lokalni portali.

Kako piše Feral News, dok je Crvena zvezda igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je "upalo" u kafić "Buffet Petko" u spomenutoj općini i napalo goste koji su gledali utakmicu.

Od svjedoka doznaju da su se u to vrijeme nalazile i žene i djeca koji su prevezeni u Opću i veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos’ Knin. Hospitalizirano je pet osoba, među kojima su i vlasnici kafića i 9-godišnje dijete.

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik dobio bocu u glavu, a njegova supruga ima posjekotinu na nozi. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice.

Da je došlo do incidenta objavio je i portal Dalmacija danas pozivajući se na neslužbene, ali pouzdane izvore. U Đevrskama se također dogodio incident u kojem je nekolicina osoba ušla u lokalni kafić i provocirala goste koji su gledali utakmicu, a vlasnik kafića rekao je da se uglavnom radilo o provokacijama na nacionalnoj osnovi. Međutim, nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok