Muškarac iz okolice Zadra zbog naplate duga poznaniku je iz Bugojna prijetio da će mu sjeći ruke dio po dio i da će ga zapaliti. Zatim ga je udario šakom u glavu, uhvatio za uho i stavio nož pod vrat s riječima 'Zaklat ću te, majku ti j... balijsku'.

Nakon toga se 'smirio' i nesretnika samo tražio da ga masira po tijelu i da mu ljubi tabane na stopalima, dok je on pritom videopozivom nazvao suprugu u Rusiju i snimao joj kako mu čovjek ljubi noge, prozivajući ga 'obrezanim balijom', piše 24sata.hr.

Sve se dogodilo nakon što je dužniku iz Bugojna naplatio 500 kuna za kupnju hrane i duhanskih proizvoda. Čovjek mu je dao 500 kuna, nakon čega je muškarac tražio još 7500 kuna koje mu ovaj nije bio dužan, prenio je Zadarski.hr.

Naime, Općinski sud u Zadru muškarca je proglasio krivim zbog počinjenja kaznenih djela krađe, prijetnje i iznude, a presudu je potvrdio Županijski sud u Varaždinu gdje je okrivljenik dobio jednu godinu zatvora.

Međutim, izrečena mu je djelomična uvjetna osuda, pa će tako u zatvoru provesti tek pola godine, a drugih šest mjeseci bit će uvjetno na slobodi ako ne počini novo kazneno djelo unutar tri godine.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u