Joeph McKinnon, 60 preminuo je u Južnoj Karolini od srčanog udara koji ga je "pokosio" kada je kopao grob svoje partnericu Patricije Dent 65 koju je ugušio, priopćila je tamošnja policija.

Kako se navodi, Mekinon je ubio svoju partnericu u njihovoj kući, a onda je zakopao u dvorištu. Susjedi su pozvale policiju kada su vidjele da u njihovom dvorištu leži čovjek bez svjesti. Na lice mjesta su izašli policija i Hitna pomoć, koji su zatekli Jozefa. Pokušali su ga reanimirati, ali nisu ga uspjeli vratiti u život.

Inspektori su, dok su vršili očevid, u svježe iskopanoj rupi pronašli tijelo umotanu u kesu za smeće. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok njene smrti bio davljenje.

- Gospodin Mekinon je najverovatnije nakon ubistva vezao tijelo i umotao ga u kese, a zatim ga ubacio u jamu - priopćio je šerif tog grada Džodi Roland, javlja Daily Mail

Susjedi su rekle policiji da su vidjele kako Jozef kopa rupu u dvorištu, ali da nisu mogli pretpostaviti da se radi o nečemu tako užasnom. Ne znaju šta je razlog ovog ubojstva, svi se pitaju šta se dogodilo. Patrisija je dan ranije iznenada otišla sa posla. Njene kolege su je pokušavale dobiti na telefon, ali ona se nije javljala, prenosi Daily Mail.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u