• Short title article: Istraga u tijeku

Što je navelo ženu da u petak iza 20 sati u njihovu domu u Splitu nasrne na nevjenčanog supruga i zada mu više ubodnih rana nožem od kojih je preminuo, pokušat će rasvijetliti istraga koju provodi PU splitsko-dalmatinska.

– Oko 20.35 sati u petak navečer zaprimljena je informacija da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba. Na tijelu osobe postoje tragovi koji upućuju na kazneno djelo. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se u prostorijama policije te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a nakon očevida, slijedi i istraga ovog kaznenog djela – kazali su o događaju iz splitske policije koja je čitavu noć na subotu čuvala ulaz u dvorišnu zgradu uz obiteljsku kuću u splitskom naselju Visoka gdje je par živio. Tijekom subote žena je navodno hospitalizirana.

Upravo činjenica da je osoba koja je počinila kazneno djelo zatečena na mjestu događaja i da je dostupna policiji, svakako će pomoći u rasvjetljavanju odnosa nevjenčanog para i onoga što je dovelo do tragedije. Žena je, neslužbeno se doznaje, nakon što je usmrtila partnera, pozvala susjeda u pomoć, a on pak hitnu pomoć koja je prva došla na mjesto tragedije gdje su liječnici pokušali pomoći unesrećenom čovjeku, no, muškarac je zadobio brojne ubodne rane nožem i imao je ozljede glave, a od posljedica svih trauma ubrzo je preminuo. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, susjedi svjedoče da je riječ o paru od nekih 50-ak godina koji se na splitsku adresu doselio prije godinu dana gdje žive kao podstanari.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok