• Short title article: Zagreb

Pet osoba ozlijeđeno je u naletu osobnog vozila na pješake oko 22 sata u Buzinu kod trgovačkog centra Supernova.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu, a o težini ozljeda još nema informacija.

Policijska uprava zagrebačka navodi da je 23-godišnji vozač koji je upravljao vozilom pod nadzorom policije.

Policija objavila detalje o nesreći u Buzinu

Policijska uprava zagrebačka objavila je u svom priopćenju da je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu na koji je naletio osobni automobil marke Mercedes, navodi policija i dodaje da je vozač pod njihovim nadzorom te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Iz Javne vatrogasne postaje Zagreb potvrdili su da su odmah stigli na mjesto događaja te da su zatekli ljude koji su ležali na cesti. Jedna osoba je bila čak ispod automobila.

Neslužbene informacije

Na razini špekulacija prenosi se informacija da se vozač, prije nego se zaletio u skupinu ljudi, utrkivao s nekolicinom vozila, a neki kažu da je riječ o Tik-Tok izazovu. Sve su to neslužbene informacije.

Javlja HRT.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok