• Short title article: Uključuje se i FBI

Poznati su novi detalji istrage o smrti Andrijane Lazić, pjevačice i pripadnice MUP-a RS-a iz Bijeljine. Prvobitno je objavljeno da je ona u 28. godini poginula tako što je pala s 24 kata zgrade u Dubaiju.

Njezinoj obitelji zbog stanja šoka nisu pokazane fotografije njenog tijela iako na njima nisu vidljive velike ozljede. Članovi obitelji su u dilemi trebaju li odobriti ekshmaciju tijela, jer to nosi nove traume, dok na drugoj strani postoji želja da se sazna čitava istina o svim događajima 10. siječnja ove godine.

Tri djevojke koje su s Andrijanom bile u sobi tvrde kako nisu čule ništa. Obdukcija je pokazala da u Andrijaninom tijelu nije bilo tragova alkohola ili narkotika.

"Prema njihovoj verziji, prethodnih dana ništa nije upućivalo da će se dogoditi bilo što slično, zbog čega su bile relativno bezbrižne. Andrijana jeste bila pomalo depresivna i povučena, ali nije pokazivala znakove da bi mogla nauditi sebi", naveli su izvori bliski obitelji za portal banjaluka-24.com.

Šef policije u Dubaiju je odredio zadržavanje Andrijaninih prijateljica do okončanja istrage, ali su one puštene na molbu Andrijaninog oca Nebojše Lazića.

O način na koji je stradala Andrijana se sumnja i zbog toga što je relativno teško pasti sa 24. kata zgrade zbog sigurnosnih mjera i ograde na terasi visoke oko metar i pol. Izvori također navode kako se sumnja na to da je ona likvidirana, prenosi Klix.

U policiji je ostao njezin mobitel u kojem su pronađene prijeteće poruke koje bi mogle biti povezane s motivima ovog događaja. Pjevačicini prijatelji otkrili su da je ona bila potištena zbog neuspjele ljubavne veze, ali da nikada nije pomišljala na samoubojstvo. U istragu će se navodno uključiti i FBI.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok