U prodaji (na kioscima) se našao roman "Novi seks skandal - snimke bez kraja", kojeg potpisuje izvjesna Izabela D. 24 sata pišu kako je riječ o bivšoj zagrebačkoj manekenki koja je osobno upućena u elitnu prostituciju na domaćoj modnoj sceni.

Riječ je o vrućoj temi o kojoj se godinama špekulira, a aktualizirao ju je nedavni slučaj Tine Katanić. 24 sata došla su do navodno dobro upućenog izvora koji im je kazao slijedeće:

- Ja vam mogu bez problema nabrojiti dva do tri glasovita hotela u Zagrebu koji su stalna odredišta za povremene susrete naših superzvijezda i njihovih klijenata. Tu su i jahte i rezidencije u Opatiji, Rijeci, Lovranu, ljeti u Dubrovniku i na Hvaru. Mogu vam pokazati i brojeve telefona koje trebate nazvati i dobijete room servis sa serviranom ‘osobom’, samo nazovete broj i za pola sata, sat, pojavi vam se, ovisi o tome gdje živite, poznato, lijepo lice s televizije, s modne piste ili iz modnih revija... Ako vam to nije dosta, možemo zvati i u zapadne, ili arapske zemlje, i tamo naći naše ‘bauštelke’ koje kod nas javno glume supermodele, a zapravo se bave sasvim drugim poslom...

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok