Prema podacima Zavoda zdravstvenog osiguranja do sada je u HB županiji prodano 15.013 premija zdravstvenog osiguranja, odnosno popularnih markica, a na bazi kojih oni koji ih kupe imaju odgovarajuće beneficije u liječenju.

Od ukupnog broja prodanih markica u županiji najviše je prodano u Livnu i to 7.932, zatim slijede Tomislavgrad sa 3.281, Drvar sa 2.031,Glamoč  sa 867, Kupres sa 474 i Bosansko Grahovo sa 428 markica.

Lani je prodano ukupno 20.332 markice, ali pošto će se iste prodavati cijelu veljaču broj prodanih markica još nije konačan, a cijena im je nepromijenjena 30 KM po osiguranoj osobi kojih je na županijskom zavodu registrirano 50.145.

Plaćanja markica osiguranja su oslobođeni dobrovoljni darivatelji krvi koji su istu dali najmanje 10 puta, a što dokazuju iskaznicom, odnosno potvrdom od Zavoda za transfuziju u Livnu koji ima evidenciju dobrovoljnih darivatelja krvi.

Dnevni Avaz

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija