Netko je rekao kako jedna slika govori više od tisuću riječi - mi vam ostavljamo dio atmosfere na ovim slikama pa vas pozivamo da pogledate putovanje naših maturanata u pratnji razrednica prof.Zdenke Krešo, prof.Anite Ištuk i prof.Sanje Lozančić te Adnana, vodiča VTA agencije-organizatora putovanja.

Nakon dugog iščekivanja 16.9. smo se napokon uputili na naše maturalno putovanje. Prvu noć smo proveli u vožnji autobusom. U jutarnjim satima smo stigli do luke Tronchetto, te se odvezli do centra Venecije. Slobodno vrijeme obilaska smo uglavnom iskoristili slikajući se po ulicama Venecije. Nakon obilaska uputili smo se do Riminija gdje smo se smjestili u naš hotel.

Drugi dan smo bili u jednom od najatraktivnijih zabavnih parkova u blizini Riminija. To je mjesto na kojem ne može biti dosadno. Čak i oni s malo manje hrabrosti su se odvažili iskušati neke od atrakcija parka – vožnje nekim od zanimljivih roller coastera ili pak testirati svoju hrabrost na atrakciji koja se zove 'slobodni pad'.

Treći dan smo obilazili Rimini a u večernjim satima smo išli u diskoteku Carnaby.

Četvrti dan smo bili u Raveni i posjetili znamenitosti grada. Nakon kratkog vremena za odmor išli smo u diskoteku u blizini hotela. Bilo nam je ludo i nezaboravno. Upoznali smo učenike drugih škola iz Srbije.

Peti dan smo u prijepodnevnim satima posjetili San Marino i isplanirali večernje druženje na plaži za koje se upravo spremamo.

Sutra se spremamo za obilazak Verone i Padove, a nakon toga se vraćamo svome Livnu.

Nadamo se sretnom dolasku kući, a do tada ćemo se još zabavljati.

Vama, dragi čitatelj, i pozdrav iz Italije!!! Stipe Jukić i Dorija Čondrić

Više fotografija na službenoj stranici škole ekonomska.webnode.com i facebook stranici.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok