- Poštovane Livanjke i Livnjaci ma gdje bili…poštovani mladi sugrađani,..neuposleni,…branitelji,…borci,…stradalnici domovinskog rata… samohrani… i… roditelji s četvoro i više djece…umirovljenici s najnižim mirovinama…

Demokratska fronta Livno Vas poziva da u nedjelju 02.10. 2016.godine. iziđete na izbore i date svoj glas stranci koja je svoju izbornu strategiju i svoj izborni program radila prema Vama i vašim potrebama,…Da date svoj glas stranci koja nije, niti želi sudjelovati u izbornom inženjeringu,… Da date svoj glas stranci koja nije sudjelovala u namještanju biračkih odbora…a naročito…predsjednika biračkih odbora,  a  koji neminovno vode ka kršenju Izbornog zakona i Ustava BiH…i…u konačnici  mijenjanja izbornu volju Vas  birača.

Ovaj program smo vam konkretno predočili kroz riječi i  fotografije…i zato se pozivamo na onu narodnu „AKO LAŽE KOZA NE LAŽE ROG“ Program je realan  i ostvariv  te predviđa moguće uposlenje od 100 djelatnika što je za ovu dosadašnju koalicionu vlast neostvariv cilj,…i zato jer za većinu projekata  već postoji infrastruktura...i...ne treba izmišljati toplu vodu.

Ukoliko dobijemo Vaše povjerenje od  03.10.2016.god. ured Demokratske fronte će za Vas biti stalno otvoren…i nećemo skrivati pogled  i bježati od Vas iduće 4 godine…niti  hodati zaobilaznim putovima i ulicama jer nemamo što skrivati od Vas. Zato dajte svoj glas listi DF-a i odaberite „ŽIVOT KAKAV ŽELITE“.  

Ured za informiranje  OO Demokratske fronta Livno. HVALA VAM SVIMA!!!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok