Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić zajedno je s ministrom unutarnjih poslova, Darinkom Mihaljevićem i ministrom financija, Stipanom Šarcem jučer, 28. lipnja, održao radni sastanka s  direktoricom Uprave za pitanja branitelja, Ljiljanom Kovačević i predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnicima Udruga Specijalne policije, Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hercegbosanske županije, 1. Gardijske brigade Ante Bruno Bušić, Udruge obitelji poginulih i nestalih branitelja u Domovinskom ratu, Sektor Rujani, HOS-a, Nositelja ratnih odličja Hercegbosanske županije.

Tijekom sastanka razgovaralo se o Pravilniku o stambenom zbrinjavanju branitelja i stradalnika Domovinskog rata, te o radovima koje je potrebno poduzeti na braniteljskoj zgradi u Livnu.

Nakon upriličenog radnog sastanka predsjednik Vlade, Ivan Jozić zajedno je s nazočnima na sastanku obišao spomenutu braniteljsku zgradu te tom prilikom izrazio nezadovoljstvo dinamikom i načinom izvođenja radova.

Predsjednik Vlade zatražio je od izvođača radova tvrtke Nevistić Commerce kako i od Uprave za pitanja branitelja da se u što skorijem vremenskom roku poduzmu sve potrebne radnje kako bi se radovi na braniteljskoj zgradi završili u roku od mjesec dana.

Dogovoreno je također da se predsjedniku Vlade Hercegbosanske županije dostavi cjelovito izvješće o poduzetim aktivnostima na braniteljskoj zgradi u Livnu.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok