Ovom Odlukom utvrduje se i proglašava stanje prirodne nepogode od olujnog nevremena grada-tuče na dijelu općine Tomislavgrad i to za sljedeće katastarske općine:

Omolje, Seonica, Crvenice, Bukovica, i Mrkodol, koja se dogodila dana 25.07.2017. godine, te uništila i oštetila usjeve pšenice, ječma, raži i zobi

Članak 2.

Zadužuju se nadležna općinska tijela da sukladno svojim ovlastima poduzmu potrebne mjere u cilju saniranja posljedica prouzročenih prirodnom nepogodom.

Članak 3.

Zadužuje se općinsko Povjerenstvo za procjenu šteta da sukladno Uredbi o jedinstvenoj metodologiji za procjenu šteta od prirodnih nepogoda i drugih nesreća izradi izvješće o štetarna.

Članak 4.

Prestankom razloga za njenim donošenjem, ova Odluka će biti stavljena van snage.

Članak 5.

Odluka stupa na snagu odmah i objaviti će se u sredstvima javnog priopćavanja i u ,,Službenom glasniku Općine Tomislavgrad".

Priopćeno je iz općine Tomislavgrad.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija