Nakon provedenih potrebnih procedura potpisan je ugovor o donaciji građevinskog materijala obitelji Muharema Verunice, kojem je uslijed kvara na električnim instalacijama izgorjela obiteljska kuća.

Bportal podsjeća, obitelj Verunica 15. srpnja posjetili su član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica, Edin Ramić, federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Šemsudin Dedić, kao i muftija mostarski Salem ef. Dedović sa lokalnim predstavnicima.

Tom prilikom petočlanoj obitelji Verunica obećana je izgradnja nove kuće kako bi ova obitelj trajno riješila stambeno pitanje. Potpisivanjem ugovora o donaciji građevinskog materijala dato obećanje je ispunjeno.

Kako je na svom facebook profilu napisao Arif Kovačević, zastupnik u Skupštini HBŽ pomoć će stići i iz Rijaseta IZ u BiH kako bi se na kvalitetan način riješilo ovo pitanje.

Takođe,  potpisan je i ugovor o izgradnji kuće po sistemu ključ u ruke teško oboljelom Dževadu Šeremetu, kao i Mahmutu Mešiću i Sulejmanu Ćaru čime će biti riješeno stambeno pitanje ovih obitelji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok