Općina Livno je objavila natječaj za izradu idejnog rješenja projekta uređenja Sportsko-rekreacijskog centra Zgona u Livnu.

Kako su za eKapiju rekli iz Općine, ovo je drugi put da raspisuju natječaj za izradu idejnog projekta, jer je raniji, raspisan krajem 2015. godine, poništen. Prema Urbanističkom planu Livno 200, na predviđenoj lokaciji treba dati idejno rješenje Sportsko-rekreacijskog centra Zgona koji će obuhvaćati postojeći stadion i dvoranu.

U idejnom rješenju treba predvidjeti niz terena za bavljenje fizičkom kulturom, kao što su nogometni teren s umjetnom podlogom dimenzija 105×60 m do 110×65 m, bazen za odrasle, zatim teniski teren, kao i terene za odbojku, košarku i rukomet, sukladno raspoloživim prostorom Postavljanje postojećeg sadržaja... i stvaranje jedinstvenog entiteta.

Ukupan fond nagrade za dostavljeno idejno rješenje iznosi 5.990 KM. Za prvonagrađeni rad je predviđeno 3.500 KM, dok drugi rad dobiva 2.490 KM. Ukoliko se na natječaj prijavi samo jedan kvalificiran ponuđač i njegov rad bude ocijenjen kao zadovoljavajući, dodijelit mu se ukupni fond nagrade u iznosu od 5.990 KM.

Krajnji rok za prijem ponuda je 25 rujna 2017. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok