U Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije danas je održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola o početku nove školske godine koja u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije počinje u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine.

Na kolegiju je zaključeno kako su završene sve pripreme i ispunjeni svi uvjeti za početak nove školske godine, uz napomenu kako će Ministarstvo pravodobno izići u javnost sa svim pojedinostima vezanim za početak nove školske godine.

Ovim putem podsjećamo kako će za sve polaznike prvog razreda osnovne škole i ove godine biti osigurani besplatni udžbenici, kao i za učenike u stanju socijalne potrebe od 2. do 4. razreda.

Isto tako, podsjećamo kako sukladno Odluci Vlade Hercegbosanske županije od 25. svibnja 2017. godine, udžbenici i priručnici koji su odabrani od stručnih aktiva i odobreni od strane Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa za uporabu u osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije za školsku 2016./2017. godinu ostaju u uporabi i za školsku 2017./2018. godinu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok