Od početka ove školske 2017./2018. godine djeca u ovoj školi nemaju adekvatno grijanje, što prije dolaska nižih temperaturu i nije bilo toliko izražajno.

Vjerovali smo da će to pitanje biti riješeno redovitim putem i na vrijeme, međutim, mi roditelji dovedeni smo u situaciju da javno istupimo u želji da pronađemo razumijevanje i svih onih čija djeca imaju osigurane osnovne uvjete za normalno pohađanje nastave.

>>> Do ponedjeljka se očekuje saniranje kvara na grijanju u OŠ "Fra Lovro Karaula"

Ogorčeni smo ovakvim maćehinskim odnosom osnivača prema  Matičnoj OŠ „Fra Lovro Karaula“ koju svakodnevno pohađa preko 500 učenika. Žalosno je da mi roditelji moramo u ovom trenutku kada je školska godina u punom jeku javno istupati i tražiti rješenje ovog problema, jer  želimo i tražimo osnovne uvjete za svoju djecu, umjesto da su isti osigurani do početka školske 2017./2018. godine.

Dovodeći djecu u Školu svakodnevno gledamo derutno stanje ove škole počevši od  azbestnog-kancerogenog krova, fasade koja opada, neadekvatne školske športske dvorane, nesnosnog mirisa iz sanitarnog čvora, ali problem s grijanjem je kap koja je prelila čašu.

Stoga ovim putem tražimo hitno rješavanje ovih problema kako bi djeca normalno pohađala nastavu.

Stoji u priopćenju roditelja djece koja pohađaju OŠ "Fra Lovro Karaula".

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok