Dana 16. studenog 2017. godine, Općinsko vijeće Kupres donijelo je Odluku o subvencioniranju troškova prijevoza učenika srednjih škola sa prostora općine Kupres, te se na temelju te Odluke donosi slijedeća obavijest:

Za učenike srednjih škola koji imaju prebivalište na prostoru općine Kupres, a pohađaju srednju školu na prostoru Federacije BiH, bit će sufinancirani troškovi prijevoza u omjeru 50% općina Kupres i 50% roditelji.

Ovo pravo ostvaruju roditelji djece, njihovi staratelji ili skrbnici podnošenjem zahtjeva nadležnoj službi, a uz zahtjev su dužni priložiti i slijedeće dokaze:

potvrdu srednje škole u koju je učenik upisan

potvrdu o prebivalištu roditelja, staratelja ili skrbnika

dokaz o kupljenoj mjesečnoj karti

broj bankovnog računa na koji će se uplatiti utvrđeni iznos naknade

Nadležna općinska službi će po provedenoj proceduri donijeti rješenje o visini subvencioniranja troškova prijevoza.

Zahtjev za subvencioniranje troškova priojevoza može se preuzeti na web stranicama općine Kupres ili u Centru za usluge građanima Općine Kupres.

 

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija