Na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Livno, livanjska vlast (HDZ BiH i SDA) izglasala je da će ih ubuduće na sjednicama vijeća čuvati zaštitari! 

I dok im stranački lideri Izetbegović i Čović iz dana u dan prividno zaoštravaju odnose, usput huškajući narod na sukobe, ne bi li popravili rejting kod birača u susret nadolazećih izbora, dvije bratske stranke u Livnu su jedinstvene u svemu.

Vladajući HDZ BiH i SDA slažu se u tome da ponašanje livanjskih dužnosnika, koji otimaju stipendije od studenata slabijeg socioekonomskog stanja, ne treba osuditi! Žalosno je što su neki od vijećnika koji odbijaju osuditi takvo nemoralno i koruptivno ponašanje po zanimanju prosvjetni djelatnici. Kakvim vrijednostima takvi prosvjetni djelatnici uče našu djecu?

Složni su HDZ BiH i SDA u tome da jedini uspješan kandidat na provedenom natječaju za tajnika Općinskog vijeća, Nijaz Golub, bivši Predsjednik Općinskog vijeća, ne treba biti imenovan za tajnika Općinskog vijeća. Valjda zato što nije u SDA i nije nikom od njih u rodu.

Složni su HDZ BiH i SDA da u Livnu ne trebaju živjeti oni koji nisu njihovi članovi ili njihova rodbina, oni svoj kruh trebaju tražiti što dalje od Livna.

Jedinstveni su HDZ BiH i SDA i u tome da ih na sjednicama trebaju čuvati zaštitari. 

Koga se to boji vlast u Livnu?

Ne vjerujemo da se boje oporbe, ipak su HDZ BiH i SDA većina u Općinskom vijeću jer su brojčano nadmoćni.

S obzirom na to što i kako rade, najprije će biti da se boje bijesa livanjskog naroda! 

Ured za informiranje HDZ1990

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok