Dana 23. studenoga 2017. godine u 14:00 sati u uredu glavnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Kantona 10, održan je sastanak na temu Primjena Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Sastanku su bilu prisutni: Vaso Marinković, glavni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona 10 Livno, Nedim Begić, predsjednik Kantonalnog suda u Livnu, Niko Cvitanović, predsjednik Općinskog suda u Livnu, Husein Bukvić, načelnik Sektora kriminalističke policije uprave u Livnu, Valentina Baković, zamjenica zapovjednika Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu 10 Livno, Nerma Bavčić, načelnica Službe za preuzimanje i upravljanje oduzetom imovinom Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom i Ivan Korać iz Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom.

Na sastanku se razgovaralo o primjeni Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom u Federaciji Bosne i Hercegovine i o Postupku oduzimanja imovinske koristi pribavljene kaznenim djelom, te su prezentirani primjeri iz sudske prakse, te je zaključeno da će se nastaviti svaki vid suradnje po putanju primjene ovog Zakona.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok