Mijo Barada je poznati hrvatski karizmatik, obiteljski čovjek s 4 djece te ujedno jedan od najvećih proizvođača agruma u Hrvatskoj.

Njegovo svjedočanstvo je uistinu nešto što treba svatko poslušati, upravo zbog toga što svjedočanstvo ovog svjetski poznatog hrvatskog karizmatika potvrđuje da ono što je čovjeku (znanosti) nemoguće, Bogu je itekako moguće – ako se vjeruje. Miju Baradu Bog je predodredio za službu oslobađanja po Isusu Kristu u kojoj djeluje na desetke godina diljem svijeta. Barada obilazi sva kontinente naviještajući slobodu u Kristu a put kojim ga je Gospodin vodio do te službe nije bio niti malo lagan. Odnosno, iako je izabran nije bio pošteđen kušnje, patnje, padova ni svih drugih problema s kojima je suočen baš svaki čovjek na putu svetosti. No ipak, ‘luda’ je posve bila Baradina vjera u tim trenucima koja je pobijedila sve kušnje.

Na pozivm katoličkih laičkh zajednica, Mijo Barada u siječnju 2018. obići će Hercegovinu gdje će održati duhovne seminare.

RASPORED DUHOVNIH SEMINARA MIJE BARADE PO HERCEGOVINI

ČAPLJINA, srijeda, 17. siječnja u 18:00 Hotel Mogorjelo

ŠIROKI BRIJEG, četvrtak, 18. siječnja u 19:00 Kino Borak

GRUDE SOVIĆI, petak, 19. siječnja u 19:00 Svadbeni salon ,,Valentino’’, Sovići

LIVNO, subota, 20. siječnja u 17:00 Hotel Park - Kongresna dvorana, (Seminar sala)

Seminari su otvorenog tipa i ne treba nikakva prijava.

Navodi se u priopćenju.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija