Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavljuje Tendersku dokumentaciju za izvođenje radova – uređenja parternih površina uz uzletno – sletne staze Letjelišta “Stipo Krišto” u Livnu sa Nacrtom Ugovora o nabavi izvođenja građevinskih radova– Konkurentski zahtjev za dostavu ponuda.

U Tenderskoj dokumentaciji nalaze se: opći podatci, podatci o predmetu javne nabave, uvjeti za kvalifikaciju, podaci o ponudi, ostale informacije, dodatne informacije i prilozi.

Ponude se dostavljaju na adresu: Ministarstvo gospodarstva, Stjepana II. Kotromanića b.b, 80101 Livno, do 26. veljače 2018. godine do 14 sati. Ponude će se otvarati u maloj sali u zgradi Vlade Hercegbosanske županije, Stjepana II. Kotromanića b.b. 80101 Livno, 26. veljače 2018. godine u 15 sati. Cjelokupnu Tendersku dokumentaciju za izvođenje radova – uređenja parternih površina uz uzletno – sletne staze Letjelišta “Stipo Krišto” u Livnu – Konkurentski zahtjev za dostavu ponuda možete preuzeti u rubrici Javni natječaji.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija