Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija s područja Hercegbosanske županije.

Studentima u akademskoj 2017./2018. godini dodijelit će se četrnaest (14) stipendija u mjesečnom iznosu od 150,00 KM u deset (10) jednakih mjesečnih rata i to za:

Studij fizike – dvije (2) stipendije,
Studij matematike – dvije (2) stipendije,
Studij njemačkog jezika – dvije (2) stipendije,
Studij kemije – dvije (2) stipendija,
Studij biologije –  dvije (2) stipendije,
Studij edukacijsko rehabilitacijskog smjera –  dvije (2) stipendije,
Studij logopedije – dvije (2) stipendije.

Natječaj ostaje otvoren petnaest (15) dana od dana objavljivanja na oglasnoj ploči Ministarstva i na službenoj WEB stranici Ministarstva. Popunjen obrazac prijave na Natječaj koji se može dobiti u Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, s potrebnom dokumentacijom slati na adresu: Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, Stjepana II. Kotromanića bb., Livno, s naznakom „Prijava na natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija“.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija s područja Hercegbosanske županije, prijavu te priloge uz prijavu za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih studija za akademsku  2017./2018. godinu možete preuzeti u rubrici javni natječaji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok