Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije u suradnji sa općinskom Udrugom pčelara „LI-VRISAK“, organizira edukativno predavanje za pčelare i sve poljoprivredne proizvođače koji se bave uzgojem ljekovitog i aromatičnog bilja kao i proizvođače ratarskih kultura, koje će se održati 10.ožujka 2018.godine s početkom u 12 sati, u Hotelu Park u Livnu, a predavač je prof.dr.sc. Nezir Tanović.

Tema predavanja je:

Ljekovito i aromatično bilje u funkciji pčelinje paše (aspekti facelije, heljde i drugih medonosnih biljnih vrsta)

a) samoniklo ljekovito bilje

b) plantažni uzgoj

c) prerada ljekovitog i aromatskog bilja

d) aspekti ekološke certifikacije

e) zdravstveni aspekti

f)  tematika profitabilne proizvodnje u ratarstvu i krmnom bilju.

Pozivaju se svi pčelari i poljoprivredni proizvođači da sudjeluju na ovom  predavanju kako bi stekli nova znanja o uzgoju medonosnih biljnih vrsta i razmjenom iskustava doprinijeli postizanju boljih rezultata u proizvodnji meda i ljekovitog i aromatičnog bilja.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija