Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Livno raspisuje natječaj za dodjelu stipendija uspješnim i darovitim studentima, studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja i studentima djeci branitelja u akademskoj 2017./2018. godini.

Dodjeljuje se šezdeset osam stipendija redovitim studentima s prebivalištem na području općine Livno i to uspješnim i darovitim studentima deset stipendija, studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja pedeset te studentima djeci branitelja osam stipendija.

Iznos stipendije je stotinu konvertibilnih maraka a isplaćuje se mjesečno i to za deset mjeseci, računajući od listopada 2017. do srpnja 2018. godine.

Pravo na dodjelu stipendija ostvaruju redovni studenti prve, druge, treće, četvrte i pete godine studija koji studiraju izvan općine Livno, s prebivalištem, najmanje dvije godine na području općine Livno prije podnošenja prijave na ovaj natječaj.

Kompletan tekst natječaja kao i potrebni obrazac prijave možete preuzeti na službenim web stranicama općine Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com