Prekjučer je u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije ministar Ilija Šljivić primio u radnu posjetu predstavnike UNDP-a.

Sastanku su nazočili gdin. Ismar Ćeremida - projektni menadžer za ekonomski razvoj i gdin. Marko Miljević - menadžer HSTF Projekta u Hercegbosanskoj županiji i v.d. šefa regionalnog ureda UNDP-a Bihać.

Predstavnici UNDP-a upoznali su ministra Šljivića s aktivnostima koje se trenutno realiziraju u Hercegbosanskoj županiji kroz ekonomske projekte UNDP-a, kao i o predstojećim aktivnostima.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju s osvrtom na podizanje nasada jagodičarskog i bobičastog voća. Isto tako, razgovaralo se o mogućnostima ulaganja u drvoprerađivačku industriju radi bolje iskorištenosti postojećih kapaciteta te postizanja boljih poslovnih rezultata izradom finalnih proizvoda.

Dogovoreno je da će predstavnici UNDP-a izraditi Plan aktivnosti za naredni period o kojemu će blagovremeno obavijestiti ministarstvo.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok