U utorak je ispred Srednje strukovne škole "Silvije Strahmir Kranjčević" Livno postavljen informativni pano na kojem je obuhvaćeno sve ono što grad Livno, što se tiče turističke ponude, može ponuditi u ovom trenutku.

Na ovom svojevrsnom turističkom alatu su pored ostalog prikazani kulturni, povijesni, javni, vjerski, uslužni i drugi objekti koji bi kao takvi mogli biti predmet interesa posjetitelja.

Informativni pano Livna prezentira svojim izgledom, da je Livno bogatstvo zemlje, vode, očuvanog okoliša, zaštićenih područja, graditeljske baštine, tradicije, znanja i prije svega ljudi, koji životom i radom na ovom području čine naš kraj posebnim i prepoznatljivim. Navode iz ove srednje škole.

Info pano je spreman za korištenje i čeka sve one koje će put nanijeti u grad Livno kako bi ih informirao i uputio.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija