Dana 5.svibnja u Livnu je održano 22. županijskog natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“ za Hercegbosansku županiju koje se održalo u organizaciji Auto moto Kluba Livno  i Auto moto Saveza u Bosni i Hercegovini ( AMSuBiH).

Na natjecanju je sudjelovalo devet škola iz Hercegbosanske županije. 

Prometno edukativna i natjecateljska akcija ima dva dijela, ispit poznavanja prometnih propisa i praktičnog djela spretnosti vožnje bicikla. Nakon zbrajanja bodova uslijedilo je pripetavanje u sporoj vožnji „puž vožnji“ u kategoriji djevojčica za drugo mjesto, a u kategoriji dječaka za treće mjesto.

Rezultati županijskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“

Poredak škola:

1. OŠ Ivana Mažuranića  - PŠ Franjo Nevistić- Šujica

2. Mislav Mioč - OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

3. OŠ „Stjepana Radića“ PŠ Prisoje

Dječaci: 

1. Ivo Džeko - OŠ Ivana Mažuranića  - PŠ Franjo Nevistić- Šujica

2.  Luka Pašalić - OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

 3. Tomislav Krstanović- OŠ Ivana Mažuranića  PŠ Franjo Nevistić- Šujica

Djevojčice:

1. Marija Brajko - OŠ Ivana Mažuranića  - PŠ Franjo Nevistić- Šujica

2. Marija Bagarić- OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

3. Iva Brajko - OŠ Ivana Mažuranića  - PŠ Franjo Nevistić- Šujica

U ime organizatora zahvaljujemo se svim sudionicama natjecanja,kao i Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa i Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije i gradonačelniku Grada Livna na izvrsnoj dosadašnjoj suradnji, a nadamo se istoj u narednom periodu. 

Napomena:  četiri najbolje plasirane djevojčice i dječaka predstavljat će Hercegbosansku županiju  a međužupanijskom natjecanju koje će se održati 02.lipnja  u Livnu.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus