Dana 02.lipnja 2018. u Livnu održano je  21.međužupanijskog natjecanja „Sigurno u prometu 2018“, koje se održalo u organizaciji  Auto moto Saveza u Bosni i Hercegovini ( AMSuBiH), a domaćin natjecanja je bio Auto moto klub Livno.

Prometno edukativna i natjecateljska akcija sastoji se iz dva djela. Ispit poznavanja prometnih pravila i propisa i praktičnog djela spretnosti vožnje bicikla. Na natjecanju je sudjelovalo 11 škola iz cijele Federacije BiH, a učenici su pokazali zavidno znanje.

Nakon zbrajanja bodova teorijskog i praktičnog dijela zbog jednakog broja bodaova  u kategoriji dječaka ( 4 dječaka) uslijedilo je pripetavanje  u sporoj vožnji „puž vožnji“. 

Po završetku natjecanja predsjednik Auto moto Saveza Ivan Šimunović pozdravio je sve nazočne učenike, nastavnike i goste, te zahvalio svima koji su sudjelovali i doprinijeli da se ovo natjecanje održi.

Prigodnim riječima obratila se i gospođa Borjana Krišto dopredsjedateljica ZD PS BiH koja izrazila zadovoljstvo da je mogla nazočiti ovom natjecanju,zahvalila svim sudionicima učenicima osnovne škole,nastavnicima koji su pripremali djecu a organizatoru na dobroj organizaciji natjecanja.

Rezultati međužupanijskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“

Djevojčice:

1. Anđela Jazvić - OŠ Vladimira Nazora  - Odžak

2. Lana Zmaić- OŠ Vladimira Nazora  - Odžak 

3. Dora Brašnić - OŠ Orašje  - Orašje

Dječaci: 

1. Marko Begić - OŠ Ivana Mažuranića  - Posušje

2.  Leonardo Dominković - OŠ Orašje  - Orašje

3. Enis Zolotić- OŠ Vladimira Nazora  - Odžak

Poredak škola:

1. OŠ Vladimira Nazora  - Odžak

2. OŠ Orašje  - Orašje

3. OŠ Ivana Mažuranića  - Šujica

Ove tri škole predstavljati  će Auto moto Savez na Entiteskom natjecanju u koje će se održati  09.06.2018.godine u Modriči.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija