Svaka čast lijepoj Ivani Knoll, ali naljepša hrvatska navijačica ipak dolazi iz – Koprivnice!

Ne vjerujete? Pogledajte onda pozorno navijačku fotografiju naše mlade Koprivničanke Deniss Grgić upravo objavljenu na njezinu Facebooku. Deniss je, inače, studentica pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti i zaštitno lice mnogih kampanja u zemlji. Njezin profil na Instagramu prati više od 25.000 ljudi. Piše Podravski.hr.

Dakle, draga Ivana, jesi lijepa i svaka ti čast na navijanju, ali naša Deniss je ipak najljepša navijačica hrvatske reprezentacije. I još nešto joj daje značajnu startnu prednost – Deniss je livanjskih korijena, poput našeg izbornika Zlatka Dalića.

Deniss je spremno pozirala na stijeni u jednoj morskoj uvali na otoku Pašmanu, s krunom vezenom od cvijeća i s pet štitova koji čine grb hrvatske zastave. Mjesta je, naravno, bilo i za nezaobilaznu hrvatsku zastavu.

– Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim – rekla nam je Deniss i dodala kako očekuje da će naši dečki i večeras pobijediti Englesku.

Dodajmo i da mnogi Deniss uspoređuju sa zanosnom američkom glumicom Megan Fox, a ako škicnete na njezin Instagram profil vidjet ćete da su usporedbe itekako utemeljene. Naravno, neusporedivo nam je draža ova svestrana podravska Livanjka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok