Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv u kojemu poziva sve organizacije čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i sve udruge građana koji djeluju na području Hercegbosanske županije da podnesu prijave za projekte koji će se sufinancirati iz Proračuna Hercegbosanske županije.

Cilj Javnog poziva je raspodjela sredstava za sufinanciranje organizacija čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i udruga građana koje će realizacijom svojih projekata doprinijeti razvoju ili osigurati preduvjete za razvoj aktivnosti iz oblasti turizma, obrta, prometa i ugostiteljstva.

Rok za dostavljanje prijava projekata je do 10. kolovoza 2018. godine, a iznos raspoloživih sredstava za realizaciju ovog poziva utvrđen je Proračunom Hercegbosanske županije za 2018. godinu u ukupnom iznosu od 40.000,00 KM.

Javni poziv za prijavu projekata organizacija čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i udruženja građana za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2018. godinu, Program dodjele i kriterije raspodjele sredstava za sufinanciranje udruženja građana iz Proračuna Hercegbosanske županije, obrazac prijave za sufinanciranje projekata udruga građana iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2018. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na raspisivanje Javnog poziva za prijavu projekata udruga građana za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2018. godinu možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus