U nedjelju 12.08.2018. tri razreda bivših učenika Gimnazije Livno, maturanata generacije 1987/88. prigodno su obilježili 30-godišnju zrelost.

Okupili su se ispred zgrade Gimnazije i obišli svoje dosadašnje učionice i prostorije škole. U jednoj od učionica zajedno su se prisjetili lijepih školskih dana i obnovili uspomene na nezaboravne doživljaje iz tog vremena. Prigodno im se obratio nekadašnji profesor stručnih predmeta Zdenka Perkovića. 

Nakon zajedničkog fotografiranja uputili su se na mjesnu groblju Goricu i pomolili za prerano preminulog školskog kolegu Tihanu Duvnjak.

Svečana večera bila je u restoranu Bacchus, gdje se uz pjesmu i veselje druženje nastavljaju duboko u noć. 

Ovakva okupljanja uvijek su popraćena s puno emocija, posebice zbog susreta s ljudima koji dolaze iz različitih udaljenih krajeva. Iz takvih pozitivnih emocija izrodila se ideja da se susret obilježja i humanitarni karakter kako bi u određenoj mjeri pomogla učenicima i djecom u Livnu. Zbog toga su bivši maturanti prikupili iznos od 1.200 KM, koji će biti donesen u mjesnoj ustanovi koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece i obitelji sa bolesnim djecom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok