Sukladno članku 18. Pravilnika o vođenju i uporabi Središnjeg biračkog popisa („Službeni glasnik BiH, broj 37/14), pozivaju se predstavnici mjesnih zajednica odnosno građani Grada Livna da dostave podatke o osobama koje su zbog starosti, bolesti ili invalidnosti vezani za svoje domove kako bi isti mogli biti upisani u izvadak iz konačnog Središnjeg biračkog popisa za izbornu jedinicu 106 Livno te ostvariti svoje biračko pravo  na Općim izborima 2018. glasovanjem putem MOBILNOG TIMA.

 

Potrebno je dostaviti slijedeće podatke:

1. Ime (ime roditelja) i prezime

2. JMBG

3. Adresu stanovanja

4. Kontakt telefon

5. Medicinsku dokumentaciju o bolesti ili invaliditetu birača

Za birače koji zbog starosti nisu u mogućnosti ostvariti svoje biračko pravo glasovanjem na redovitim biračkim mjestima, dostaviti podatke pod rednim brojevima 1. – 4.

Podatke dostaviti izravno Gradskom izbornom povjerenstvu Livno, Grad Livno, šalter sala, ured broj 2, najkasnije do 27. kolovoza 2018. godine.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija