Grad Livno putem Službe za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina objavljuje oglas o prodaji građevinskog zemljišta na lokalitetu Zabrišće-Livno, k.o.Guber, putem javnog nadmetanja-licitacije.

Prodaje se neizgrađeno građevinsko zemljište označeno kao k.č.826/19, Pločina, gradilište, k.o.Guber, u površini od 516 m2 .

Građevinska parcela upisana je u zk. ul. 64, k.o. Guber, a smještena je na lokalitetu Zabrišće-Livno. Prodaja navedene parcele izvršit će se putem javnog nadmetanja-licitacije u svrhu izgradnje stambenog objekta., 30. listopada 2018. godine u Velikoj vijećnici zgrade Grada Livna s početkom u 12,30 sati.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave oglasa u Večernjem listu izdanje za BiH. Potpuni tekst oglasa je u privitku.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija