U Tomislavgradu, svečano je otvoren novi koncept trgovine – Stridon veleprodaja/maloprodaja/HoReca shop. Svečanosti su se odazvali brojni uzvanici iz Hercegbosanske županije.

Objekt je stavljen u funkciju svečanim presjecanjem vrpce od strane vlasnika Stridona gospodina Jure Krstanovića i tomislavgradskoga načelnika Ivana Vukadina koji je pozdravio ovaj poslovni iskorak i zapošljavanje ljudi u ovom kraju, a blagoslov i prigodnu molitvu izrekao je duvanjski svećenik fra Gabrijel Mioč.

Tvrtka Stridon promet Zagreb već dugi niz godina posluje na području ugostiteljstva i spada među vodeća poduzeća u HoReCa kanalu, te je sinonim HoReCe u Hrvatskoj. Zasigurno će nakon što se upozna kompletno novi koncept i na području BiH postati sinonim HoReCe, te na taj način nastaviti regionalno sloviti za lidera u HoReCa kanalu.

Stridon je i ovaj put pokazao svoj humanitarni karakter, mislivši na one najpotrebitije u društvu, pa je u suradnji s Udrugom Kap ljubavi, darova 10 obitelji s poklon paketima hrane, u vrijednosti 200 KM.

Riječi zahvale na darovanim paketima, uputio je voditelj te Udruge fra Jozo Radoš Đoka zahvalivši i na svoj ranijoj pomoći koji je gospodin Krstanović pružao socijalno ugroženim obiteljima.

Nakon formalonog dijela, svi zajedno obišli su novi poslovni objekt, te ostavrili svoje prve kupovine, a neki su osvoiili i vrijedne nagrade , nakon čega su se okrijepili uz pripremljeni švedski stol, te nastavili s ugodnim druženjem.

U novootvorenoj trgovini bit će zaposleno oko dvadeset djelatnika, a kako je već ranije rečeno, ponuda će zadovoljiti svačije potrebe, od domaćice do ugostitelja. Tu je najbolji izbor piva, vina te svih ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odlična gastro ponuda konzerviranog voća, povrća, smrznutih proizvoda, polugotovih proizvoda, domaćeg sviježeg mesa, ugostiteljskog inventara i drugog asortimana. Za ugostitelje će biti organizirana dostava do njihovih objekata. U svom obraćanju uzvanicima, ovaj duvanjski gospodarstvenik najavio je daljnja ulaganja u ovaj kraj, a posebno je istaknuo pokretanje sirane u njegovoj rodnoj Šujici, što je popraćeno pljeskom svih prisutnih.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok