U gradskoj sportskoj dvorani  Dalibor Perković Dali u Livnu završeni su radovi na postavljanju novog parketa.

Sredstva za  ovaj projekt osigurao je Grad Livno, a Gradonačelnik Luka Čelan je, po okončanoj natječajnoj proceduri potpisao ugovor s najpovoljnijim izvođačem radova. 

Vrijednost ugovora je 233.415,00 konvertibilnih maraka.

O ovom projektu, kao i drugim aktivnostima vezanim za spomenutu dvoranu gradonačelnik Luka Čelan je izjavio kako su postavljenjem novog parketa stvoreni bolji uvjeti za rad za sve korisnike dvorane, dodajući kako je većina novca osigurana iz proračuna Grada Livno, a manji dio je osiguran od strane federalnog ministarstva kulture.

Čelan je dodao kako je proteklih godina na sportskoj dvorani urađena nova fasada, postavljeni novi otvori, rekonstruirano je grijanje na način da je dvorana spojena na gradsku toplanu, odrađen je novi kilmatizacijski sustav, obnovljeni su sanitarni čvorovi i ulazna vrata. 

Vrijednost ovih radova iznosila je preko 450 000 maraka.

Ovim ulaganjem sportska dvorana na Zgonima je postala funkcionalnija, udobnija i kvalitetnija, zaključio je gradonačelnik Čelan.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com