Uprava za pitanja branitelja i stradalnika Domovinskog rata HVO-a Hercegbosanske županije raspisuje Javni oglas za ostvarivanje prava na stan za ratne vojne invalide HVO-a općine Livno, koji nemaju riješeno stambeno pitanje.

Postupak po Javnom oglasu provest će se sukladno Pravilniku o stambenom zbrinjavanju branitelja i stradalnika Domovinskog rata i članova njihovih obitelji („Narodne novine HBŽ“, broj: 7/18).

Pravo sudjelovanja na Javnom oglasu imaju Ratni vojni invalidi HVO-a općine Livno, koji nemaju riješeno stambeno pitanje, a koji su sudjelovali u obrani Hercegbosanske županije i imaju prijavljeno prebivalište na području općine Livno neprekidno najmanje pet godina prije stupanja na snagu Zakona o dopunskim pravima branitelja.

Javni oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave u Narodnim novinama Hercegbosanske županije, a prijave na oglas mogu se dostaviti neposredno na protokol Uprave za pitanja branitelja i stradalnika Domovinskog rata HVO-a u zajedničku pisarnicu Skupštine HBŽ ili preporučenom poštom na adresu: Uprava za pitanje branitelja i stradalnika Domovinskog rata HVO-a HBŽ, ulica Kralja Zvonimira b.b., 80240 Tomislavgrad.

Pravo na prijavu, način bodovanja, način postupka utvrđivanja rang liste i druge uvijete Javnog oglasa možete pogledati OVDJE ili u rubrici Javni pozivi.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus