Tužiteljstvo HB županije raspisalo je javni oglas za prijem jednog zaposlenika u stalni radni odnos. Naime, tužiteljstvo traži vozača.

Kako se navodi u javnom oglasu budući zaposlenik treba obavljati sljedeće poslove:

Upravlja vozilom tužiteljstva po nalogu glavnog tužitelja i tužitelja , odgovara za redovno održavanje i tehničku ispravnost vozila i opreme u vozilu kojom je zadužen, brine da vozilo bude opremljeno opremom i stalno pripravno za korištenje , čisti i održava vozilo u urednom stanju , obavlja tehnički pregled i registraciju vozila , predlaže nabavku rezervnih dijelova , goriva , maziva , guma i drugog potrošnog materijala , u slučaju smanjenog obima posla na radnom mjestu , vozač obavlja kurirske poslove , vrši umnožavanje materijala i pomaže u sređivanju arhive i drugih materijala , obavlja i druge operativno – tehničke i pomoćne  poslove iz djelokruga Odjela za koje se ukaže potreba , a po nalogu glavnog tužitelja  ili tajnika.

Cijeli javni oglas možete pročitati ovdje.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija