Gradsko vijeće Livno, na sjednici održanoj 13.12.2018. godine, usvojilo je  nacrt  Proračuna Grada Livna za 2019. godinu i nacrt  Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Livna za 2019. godinu.

Na istoj sjednici donesena je i Odluka da se o nacrtu Proračuna provede Javna rasprava koju će organizirati i provesti  Služba za financije i riznicu  Općine Livno.

Javna rasprava o nacrtu Proračuna Grada Livna za 2019. godinu održat će se 14. i 17. prosinca 2018. godine u vremenu od 10.00-13.00 sati. 

Javna rasprava će se provoditi u zgradi Gradske uprave Livno, Velika vijećnica (broj 50).

Bit će organizirana kako bi se u konstruktivnom dijalogu s predstavnicima ovlaštenog  predlagatelja, Gradonačelnika, iskazali interesi, sumirala i prezentirala mišljenja i prijedlozi svih onih na koje se Proračun odnosi.

Prijedloge izmjena i dopuna nacrta Proračuna Grada Livna za 2019. godinu zainteresirani mogu  iznijeti usmeno ili u pisanoj formi tijekom Javne rasprave.

Potrebni materijali mogu se preuzeti u Centru za pružanje usluga građanima Grada Livna (šalter sala) kao i na samoj Javnoj raspravi u Velikoj vijećnici.

Služba za financije i riznicu Grada Livna poziva sve zainteresirane da se aktivno uključe u ovaj proces.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok